Waarom de Volkswagen Transporter één van de beste keuzes is voor ondernemers

Waarom de Volkswagen Transporter één van de beste keuzes is voor ondernemers

De Volkswagen Transporter is al decennialang een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare bedrijfswagen. De bus staat bovendien bekend om zijn veelzijdigheid en efficiëntie, waardoor het een van de beste bedrijfswagens op de markt is. We hebben vier voordelen van de Transporter voor je op een rij gezet.

1. Robuustheid en betrouwbaarheid

Een van de grootste voordelen van de Volkswagen Transporter is zijn betrouwbaarheid. Deze bus is gebouwd voor dagelijkse intensief gebruik. Door de degelijke materialen die worden gebruikt is de bedrijfswagen onderhoudsvriendelijk, waardoor de onderhoudskosten lager zijn dan van bijvoorbeeld Mercedes-bussen.

2. Ruime en aanpasbare laadruimte

De Transporter beschikt over een ruime laadruimte, die eenvoudig aan te passen is aan de bedrijfsbehoeften. Of je nu zware apparatuur, grote productvoorraden of gespecialiseerde gereedschappen vervoert, de Transporter kan op verschillende manieren worden ingericht om alles veilig en georganiseerd te houden. Dit maakt het een ideale keuze voor allerlei branches.

3. Comfort en rijervaring

Ondanks zijn robuuste aard, gaat dat niet ten koste van het comfort en de rijervaring. In de comfortabele cabine ga je altijd met plezier de weg op, zelfs als je een lange rit voor de boeg hebt. De soepele rijervaring wordt nog eens versterkt door de moderne ‘rijassistentiesystemen’ en efficiënte motor.

4. Uitstekende restwaarde

De Volkswagen Transporter behoudt zijn waarde beter dan veel andere bedrijfswagens, een belangrijk voordeel voor ondernemers die hun voertuig eventueel in de toekomst willen verkopen of inruilen. De relatief hoge restwaarde heeft te maken met de grote vraag naar Transporters.

Dutch Vans: dé plek voor jong gebruikte Transporters

Als je overweegt om een Transporter aan te schaffen, kijk dan eens naar het aanbod van Dutch Vans. Dat is namelijk dé plek voor het vinden van de ideale (jong) gebruikte bedrijfswagen. Er zijn altijd honderden voertuigen op voorraad, waardoor deze direct leverbaar zijn. Bovendien zijn de tweedehands Transporters van Dutch Vans van dealer kwaliteit, maar staan ze te koop voor een groothandelsprijs. Neem online een kijkje of ga langs in Barneveld.