De leukste gokkasten met een auto thema

De leukste gokkasten met een auto thema

Voor echte auto liefhebbers zijn er tientallen online gokkasten te vinden met een auto- of race thema. De voorpret van het zoeken naar een nieuwe of tweedehands auto kan ontzettend leuk zijn en hetzelfde geldt voor het spelen van de onderstaande slots. Het is mogelijk om deze gratis uit te proberen zodat je zelf kunt ontdekken waarom veel autofanaten deze graag spelen.

Er zijn meer dan genoeg van deze gokkasten te vinden, maar hieronder hebben we vier van de populairste voor je uitgekozen. Deze kun je spelen bij bekende goksites zoals Casino777 die beschikken over een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). 

Street Racer – Pragmatic Play

Software ontwikkelaar Pragmatic Play weet vaak bijzondere gokkasten op de markt te brengen en dat is met Street Racer niet anders. Het bedrijf begon in 2015 en kwam op als een komeet met een aantal zeer succesvolle spellen, waardoor het zich tussen een aantal andere spellenmakers wist te vestigen die al veel langer tot de gevestigde orde behoorden. Ook bij dit spel is er aan spanning en actie geen gebrek. Op de achtergrond zie je snelle auto’s onder de neonlichten van Las Vegas, terwijl een aantal straatraces de hoofdrol in het spel vertolkt.

Het is mogelijk om in te zetten voor een minimum bedrag van 0,20 euro per speelronde tot maximaal 100 euro. Er zijn 5 rollen en 4 rijen op het speelveld, met een maximum van 40 winlijnen. Spelers kunnen tot maximaal 2.000 keer hun inzet winnen en het uitbetalingspercentage is met 96,52 procent bovengemiddeld. De personages van de straatracers leveren bij winnende combinaties tot 10 keer je inzet op in het basisspel. Het symbool van de finish vlag speelt ook een grote rol, want als je er tussen de drie en acht tegelijk draait, ontvang je 8 tot 12 gratis spins. 

24 Hour Grand Prix – Red Tiger Gaming

Als een van de populairste aanbieders van online slots kon Red Tiger Gaming er natuurlijk ook niet omheen om een gokkast met een race thema te maken. Dat is 24 Hour Grand Prix geworden, een spel dat in september 2020 werd uitgebracht. Zoals je van de naam mag verwachten staat het in het teken van een 24 uur durende race, zoals je deze bijvoorbeeld in Le Mans in Frankrijk en Zolder in België hebt. Net als deze races is ook de gameplay van deze gokkast er een voor de echte snelheidsduivels.

Er zijn maximaal 30 winlijnen in het spel en inzetten is mogelijk vanaf 0,20 euro tot een maximaal bedrag van 40 euro per spin. De volatiliteit is gemiddeld en de maximaal haalbare winst 2.166 keer de initiële inzet. Wat het spel vooral de moeite waard maakt zijn de Race Spins. Ook hier is er voor een finish vlag als symbool gekozen en als je er 3 of meer weet te verzamelen krijg je 10 gratis speelrondes in het bonusspel. Met dank aan de wilds in de vorm van racewagens in verschillende kleuren kun je nog makkelijker winnende combinaties maken, omdat deze andere symbolen vervangen.

Drive: Multiplier Mayhem – NetEnt

Er zijn meerdere redenen waarom Drive: Multiplier Mayhem van NetEnt een spannende gokkast is die uitermate geschikt blijkt voor de echte snelheidsduivels. Het begint al met het mooi uitgewerkte thema met op de achtergrond een stad in de avond en aan de zijkant een snelle auto. Daarnaast is dit prachtig verder verwerkt in de symbolen. Zo is de wild bijvoorbeeld een snelheidsmeter en zijn er verschillende straatracers in de rest van de symbolen afgebeeld.

Door 3 scatter symbolen te draaien met daaronder dezelfde tekst op de middelste 3 rijen ontvang je 10 gratis spins. Tijdens het bonusspel nemen een aantal racers het tegen elkaar op en des te verder die van jou komt, des te hoger de prijs zal zijn. Ook kunnen er tijdens deze bonusronde extra wilds actief worden waardoor je nog meer kunt winnen. Spelen kan per ronde voor bedragen van minimaal 0,15 euro tot maximaal 75 euro. Met 5.000 keer je inzet is de hoofdprijs hoog en hetzelfde kan gezegd worden van het uitbetalingspercentage van 96,70 procent. Er wordt gespeeld op een maximaal aantal van 15 winlijnen.     

Wild Chase: Tokyo Go – Quickspin

Wild Chase: Tokyo Go van Quickspin is een prachtig ontworpen slot met razendsnelle bolides in de hoofdrol. Er is voldoende actie te beleven en de symbolen die je op het speelveld ziet zijn een combinatie van agenten, personages en allerlei dure objecten zoals gouden horloges, champagneflessen en ringen met diamanten. Daarmee biedt dit spel met luxe en snelheid een combinatie die prima samen gaat. Iedere keer dat je een winnende bovenmatige maakt schuiven de symbolen bovendien een vakje op, waardoor dit meerdere keren achter elkaar kan gebeuren zonder dat je er extra voor hoeft in te zetten.

De maximale afmeting van het speelveld telt 5 rollen en 5 rijen. Daardoor kunnen er tot 259 winlijnen ontstaan en zijn er dus vele combinaties mogelijk. Het minimale bedrag dat je in kunt zetten is 0,20 per ronde tot maximaal 100 euro. Daarmee kunnen zowel spelers met een wat lager als een hoog budget hier uitstekend spelen. De maximale winst is 1.470 keer de inzet per ronde en het RTP (Return To Player) percentage is met 96,54 procent ook aan de hoge kant.