5 bijzondere tweedehands auto’s op tweedehandsauto.nl

5 bijzondere tweedehands auto’s op tweedehandsauto.nl

Op onze website vind je een zeer uitgebreid assortiment van tweedehands auto’s. Er worden allerlei automerken aangeboden zoals Volkswagen, Honda en noem maar op. Ben jij echter op zoek naar een bijzondere tweedehands auto? Zoek dan niet verder en geniet van deze 5 bijzondere tweedehands auto’s op onze website.

1.  De koning van de 5 bijzondere tweedehands auto’s: Rolls-Royce

Een koninklijker automerk dan de Rolls-Royce kun je bijna niet bedenken. Dit statige, van oudsher Britse automerk biedt de meest luxe auto’s aan. Op onze website bieden wij occasions aan zoals de Rolls-Royce PHANTOM 6.7 V12. Deze auto ademt luxe.

De vierdeurs Rolls-Royce met 5 zitplaatsen heeft een lederen, beige interieur met bruine bekleding. Hij is daarnaast in prachtig hout afgewerkt. Er bevinden zich zelfs gordijnen in deze koninklijke occasion. Waarom zou je genoegen nemen met een ”simpele” tweedehands auto als je kunt kiezen voor de Rolls-Royce PHANTOM 6.7 V12 die zijn plekje heeft verdiend in de categorie van 5 bijzondere tweedehands auto’s. Eén ding beloven we je, met deze occasion maak je altijd indruk.

2. Maserati

Italië is het land van de sportwagens en Maserati is voor sportwagenliefhebbers het summum. Een Maserati mag dan ook niet ontbreken in ons overzicht van 5 bijzondere tweedehands auto’s. Zij hebben super-de-luxe sportwagens die voor de meeste mensen onbereikbaar zijn. Droom je van dé sportwagen?

Laat je dan verrassen door deze advertentie en aanschouw de Maserati GHIBLI 3.0 S Q4. Deze occasion met zijn stoere, donker glanzende uiterlijk is voorzien van 4 deuren en 5 elektrisch verstelbare stoelen. Deze sportstoelen zijn van zwart leder met rode stiksels. Op het dashboard zit een klok die voor een zeer chique uitstraling zorgt. Als je van stoer én chique houdt is deze occasion de auto voor jou.

3. Jaguar

In het rijtje van de 5 bijzondere tweedehands auto’s mag de Jaguar niet ontbreken. De SUV Jaguar F-Pace 3.0 beschikt over 5 zitplaatsen. Zijn stijlvolle uitstraling dankt hij aan elegante lijnen en een relatief groot glasoppervlak. Daarnaast beschikt de SUV over een elektrisch bedienbaar glazen panoramadak. De slimme veiligheidssystemen bieden een comfortabel én veilig rijplezier. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat hij thuis hoort in het rijtje van bijzondere tweedehands auto’s.

4. Een van de 5 bijzondere tweedehands auto’s voor coureurs: McLaren

Heb je er altijd van gedroomd om een autocoureur te zijn zoals Lewis Hamilton? Het Britse automerk McLaren is al jaren een belangrijke speler in de race- en autowereld. Met de McLaren 650S 3.8 Spider kan ook jij je autocoureur wanen. Deze cabrio kan een topsnelheid van 329 km per uur behalen en accelereert van 0 tot 100 km in slechts 3 seconden. Deze raceauto is gecombineerd met hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen waardoor deze McLaren optimale veiligheid en comfort garandeert. Waar wacht je nog op, bekijk snel de advertentie.

5. Bugatti

Last but not least vinden we de Bugatti in onze top 5 bijzondere tweedehands auto’s. Dit automerk is zo bijzonder dat er slechts één wordt aangeboden op onze website. Alleen de rijken der aarde beschikken over deze auto. Jij kan de trotse eigenaar worden van de Bugatti VEYRON EB16.4. De auto kent slechts één eigenaar die vast goed voor zijn autokindje gezorgd heeft. Zo is het wel heel aantrekkelijk om de tweede en eventueel laatste eigenaar te worden.

Deze bijzondere sportwagen uit bouwjaar 2006 beschikt over twee deuren waardoor hij zo compact is dat je je in een racewagen waant. Dat gevoel houd je, want mede dankzij de 16 cilinders kan deze Bugatti een maximum snelheid van maar liefst 407 km per uur behalen!

Deze prachtige occasions staan op onze website en wachten op een nieuwe eigenaar. Word jij de eigenaar van één van deze 5 bijzondere tweedehands auto’s of zoek je een andere auto? Bekijk onze advertenties en laat je verrassen.