Sportwagen: de 5 mooiste tweedehands sportwagens van nu

Sportwagen: de 5 mooiste tweedehands sportwagens van nu

Een sportwagen is de droom van vele automobilisten. Helaas zijn tweedehands sportwagens schaars, maar gelukkig niet bij Tweedehandsauto.nl! Ben jij op zoek naar een tweedehands sportwagen? Zoek dan niet verder. Wij hebben de vijf mooiste tweedehands sportwagens van dit moment op een rij gezet.

1. De Lamborghini GALLARDO V10 SPYDER

Wij trappen de lijst met de 5 mooiste sportwagens af met Lamborghini. Dit Italiaanse merk staat bekend om de mooiste sportwagens. De Lamborghini GALLARDO V10 SPYDER is een onvoorstelbaar gave sportwagen voor twee personen. De gele kleur zorgt ervoor dat hij een verpletterende indruk maakt. Deze Lamborghini uit bouwjaar 2006 beschikt over tien cilinders en zes versnellingen. Hij accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 4,0 seconden en kan een topsnelheid van wel 314 kilometer per uur halen. Zie jij jezelf al achter het stuur van deze tweedehands Lamborghini Spyder? Check dan snel de advertentie.

2. De Ferrari F8-Tributo 3.9 V8

Het Italiaanse Ferrari is één van de bekendste auto- en racemerken ter wereld. De Ferrari F8-Tributo 3.9 V8 in prachtig rood accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 2,9 seconden en is in staat om een snelheid van maar liefst 340 kilometer per uur te bereiken. Deze Ferrari beschikt over carbon keramische remmen waardoor je hem ook weer veilig en snel tot stil stand kan brengen. Met plaats voor een bijrijder is het comfortabel vertoeven in deze sportauto. Als je een luxe en sportieve tweedehands sportwagen zoekt ben je hier aan het goede adres.

3. De Porsche 911 Carrera 4S

De supersnelle Porsche 911 Carrera kom je steeds minder vaak tegen op de snelweg. Deze Duitse krachtpatser is een van de meest legendarische sportwagens aller tijden. Met een acceleratie van 0 naar 100 kilometer per uur in 3,6 seconden en een snelheid van maximaal 306 kilometer per uur is dit terecht een supersnelle sportwagen. Daarnaast combineert de Carrera sportiviteit, rijcomfort en kwaliteit op een uitdagende manier. Deze sportwagen in zilver metallic heeft een chique lederen interieur in de kleur truffelbruin dat is afgewerkt met zilveren stiksels. Deze Porsche is ook uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Dit komt doordat de sportwagen beschikt over een PASM onderstel, vierwiel besturing en alle rijassistentie systemen. Zoek jij een tweedehands sportwagen die geschikt is om zowel naar jouw werk te gaan als de boodschappen te doen? Bekijk dan deze advertentie.

4. De Jaguar F-TYPE P300 RWD R-Dynamic

Als je aan een sportwagen denkt is Jaguar waarschijnlijk niet het eerste alternatief dat in jouw gedachten schiet. De Jaguar F-TYPE P300 RWD R-Dynamic is de uitzondering die de regel bevestigt. Deze Engelse sportwagen beschikt over vier cilinders waarmee hij in 5,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereert en een mooie snelheid tot 250 kilometer per uur haalt. Met z’n tweeën geniet je van het chique, elegante en sexy uiterlijk van deze Jaguar. Zijn uiterlijke kenmerken zijn doorgetrokken naar het zwart met bruin gecombineerde lederen interieur. Deze tweedehands schoonheid kun je niet weerstaan.

5. De Maserati GRANTURISMO 4.7 S

Onze lijst ronden we af met de eveneens Italiaanse Maserati GRANTURISMO 4.7 S. Italië staat niet voor niets bekend om haar prachtige sportauto’s. Deze GRANTURISMO lijkt zo uit het spel Gran Turismo vandaan te komen. De Maserati met twee deuren biedt plaats aan vier personen. Door zijn woeste uiterlijk gecombineerd met zijn zwart lederen interieur ontgaat niemand deze sportwagen. Naast acht cilinders kan hij in 5,0 seconden accelereren van 0 naar 100 kilometer per uur. Daarnaast kan je een maximale snelheid tot 295 kilometer per uur behalen. Deze stoere tweedehands Maserati wacht nu op jou.

Uiteraard bieden we ook een ruim aanbod andere occasions. Kijk snel!